Boxer 1 és 2 karos

A Rocket Espresso Boxer gépeit olyan kisebb egységeknek ajánljuk, ahol fontos a gép kompakt mérete, de nem hajlandóak kompromisszumot kötni a kávé minőségét illetően. Amennyiben kevés helye van a kávégép számára, de szeretné igazán finom kávéval elvarázsolni vendégeit, a Boxer gépeknél nem találhat jobbat!

Nettó 590 000 Ft-tól

REA 2-3-4 karos

A REA gépek a Rocket Espresso automata gépei, melyek egyszerű kezelhetőségüknek, kiemelkedő stabilitásuknak nagy igénybevétel esetén is tökéletesen megállják a helyüket bármilyen vendéglátós egységben. Rengeteg variációban elérhető, 2, 3 illetve 4 karos kivitelben, két külön csészemagasság szerint (BASSA - alacsony csésze, ALTA - magas csésze), valamint acél és fekete színben.

Nettó 990 000 Ft-tól

RES 2-3-4 karos

A Rocket Espresso félautomata gépei nagy igénybevétel esetén is megállják a helyüket, ahogy bármelyik Rocket gép. Ajánljuk bármilyen vendéglátós egységbe, ahol mindig a tökéletes kávé elkészítésére törekednek, így emelve a hely színvonalát.

Nettó 990 000 Ft-tól

R9 2-3-4 karos

Az R9 a Rocket legmodernebb gépe, melyet kifejezetten olyan kávéközpontú helyekre terveztek, ahol szükség van a gép legprecízebb beállíthatóságára. A multibojleres, PID vezérelt, gép a nyomás transzduktoros technológiának köszönhetően a gőztér fogyását is villámgyorsan pótolja. Profi, nagy fogyású egységeknek ajánljuk.

Kérje árajánlatunkat