Appartamento

A Rocket Appartamentot először 2015-ben mutatta be a Rocket Espresso Milánóban. Az Appartamento kompakt méreteinek köszönhetően kiváló választás, amennyiben a kis helyigény fontos szempont. A tervezés során a mérnökök úgy tervezték a gépet, hogy a mérete ne menjen a minőség rovására, így az Appartamento bárhol, bármikor méltón képviseli a megszokott Rocket minőséget.

Nettó 290 000 Ft

Type V

A Rocket Type V 2017-től elérhető típus. A korábban Giotto-ként és Cellini-ként említett Plus PID V3 utódja, mely tudásban megegyezik az előző típussal, ám külseje határozottan megváltozott, felvéve az R58 vonásait. Oldallapok tekintetében két verzió közül lehet választani, melyek az eddig jól ismert Giotto és az új Mozzafiato.

Nettó 350 000 Ft-tól

Evoluzione R

Az Evoluzione R az eddig jól ismert modell 2017-es változata, immár PID-del felszerelve. Továbbra is megőrizve belső kialakításának előnyeit, azaz a hőcserélős kivitelt, forgólapátos szivattyúval, illetve a vízre kötés vagy tartályról való üzemeltetés szabadságát. Oldallapok tekintetében két verzió közül lehet választani, melyek az eddig jól ismert Giotto és az új Mozzafiato.

Nettó 450 000 Ft-tól

R58

A Rocket Espresso eddig is irányt mutatott a kávégépek fejlesztőinek, de azzal, hogy megalkották az R58-ast, létre hozták azt a modellt, mely megtestesíti minden kávéimádó álmát és lehetővé teszi teljesen egyedi beállítások kipróbálását egy professzionális gépen. Ajánljuk otthonra, irodába, vendéglátó egységekbe, rendezvényekre.

Nettó 566 930 Ft

R60V

A Rocket legújabb egykaros csúcsmodellje, az R60V 2015 végén került bemutatásra. Az R58 továbbfejlesztett változataként immár képes nyomásprofilok kezelésére, mely okostelefonról vagy tabletről vezérelhető, megtartva az eddigi extrákat, mint a PID kontroller, a két kazános kivitel, illetve a vízreköthetőség és a víztartályról való működtetés lehetősége.

Nettó 890 000 Ft