REA 2-3-4 karos

A REA gépek a Rocket Espresso automata gépei, melyek egyszerű kezelhetőségüknek, kiemelkedő stabilitásuknak nagy igénybevétel esetén is tökéletesen megállják a helyüket bármilyen vendéglátós egységben. Rengeteg variációban elérhető, 2, 3 illetve 4 karos kivitelben, két külön csészemagasság szerint (BASSA - alacsony csésze, ALTA - magas csésze), valamint acél és fekete színben.

Nettó 1.820.000 Ft-tól

Rocket RE Doppia

A Rocket RE Doppia gépnél a főkazán (gőz-víz) és a kávékazán egymástól teljesen szeparáltan, párhuzamosan helyezkedik el. A szeparált kazánoknak köszönhetően a gép hőstabilitása kiváló.

Nettó: 2.205.900 Ft

R9 2-3-4 karos

Az R9 a Rocket egyik legmodernebb és legsikeresebb gépe, amelyet kifejezetten olyan kávéközpontú helyekre terveztek, ahol szükség van a gép precizitására, gyors reagálására és terhelhetőségére. A multibojleres, PID vezérelt, gép a nyomás transzduktoros technológiának köszönhetően a gőztér fogyását is villámgyorsan pótolja. Profi, nagy fogyású egységeknek ajánljuk.

Nettó 2.660.000 Ft - tól

Rocket R9V

A Rocket R9V a vendéglátós kávégépek legújabb generációját képviseli! Nyomásprofilozás, szeparált rozsdamentes kazánok, pid hőmérséklet-szabályozás. A beállítási paraméterek rugalmasságának és stabilitásának köszönhetően látványos eredményt érhetünk el a csészében.

Nettó 3.140.000 Ft - tól