Jogi nyilatkozat

A rocket-espresso.hu weboldal a Rocket Espresso Milano termékeinek magyarországi forgalmazója, az Expolygon KFT. tulajdona.

A rocket-espresso.hu domain, illetve a weboldalon található termék illusztrációk  a Rocket Espresso Milano tulajdona.

A weboldalon feltüntetett adatok, információk, árak tájékoztató jellegűek, a weboldalt üzemeltető Expolygon KFT. az esetleges tévedésekért nem vállal felelősséget, a tévedés és az elírás jogát fenntartja.

Garanciális feltételek

A forgalmazott kávégépekre, kávéőrlőkre az Expolygon KFT. a vásárlás napjától számítva, egy év garanciát vállal a következők teljesülése esetén:

- A készülékek beüzemelését az Expolygon KFT. által javasolt és elismert szakember végzi. A beüzemelés költségét a készülékek ára nem tartalmazza, így az a vevőt terheli. Mivel célunk vevőink elégedettségének maximális elérése, a beüzemelés után, igény esetén, a szakember bemutatja a gép használatát, összehangolja a kávégép, kávéőrlő, vízlágyító működését az ügyfél által fogyasztani kívánt kávéhoz történő beállításokkal, külön díjazás nélkül.

- A készülék nem lágyított vízzel való használatából adódó hibákra a garancia nem terjed ki.

- A rendszeres cserére szoruló alkatrészekre, valamint a gép nem megfelelő tisztán tartásából adódó hibákra a garancia nem terjed ki (pl. kartömítés, szűrő, felsőszűrő, stb.).

- A termék garanciális időn belüli meghibásodása esetén az Expolygon KFT. és az általa javasolt és elismert szerelő állapítja meg a hiba okát, valamint garanciára jogosultságát. Vita esetén a vásárló független szakember bevonását kezdeményezheti.

- Bármilyen meghibásodás esetén a terméket a vásárló szállítja az Expolygon KFT. székhelyére, vagy előzetes egyeztetés alapján az Expolygon KFT., amennyiben módjában áll, szerelőt rendel ki Magyarország területén belül. A szerelő kirendelése esetén a kiszállási díj a vevőt terheli.

- A készülék nem rendeltetés szerű használatából, a készülék megrongálásából származó sérülések, hibák, a készülék megbontása, módosítása, valamint a készülék nem az Expolygon KFT. által elismert és ajánlott szerelővel történő javíttatása azonnali garanciavesztéssel jár.

English