Cronometro V

A Cronometro V modell 2019-től elérhető, amely a korábbi Type V Giotto/Cellini és Plus PID V3 utódja. Két különböző karosszériastílusban kapható, mindkettő hőcserélős PID hőmérsékletszabályozó technológiával. Az új fejlesztésnek köszönhetően a Cronomentro sorozat már digitális adag-időzítővel rendelkezik, amely lehetővé teszik a felhasználó számára a kivonatolási idő jobb optimalizálását.

Nettó 610 000 Ft-tól

Cronometro R

A Cronometro R közvetlenül a kereskedelmi gépektől vett alapokkal, már rotációs szivattyúval készül.
A digitális adag-időzítővel, a PID hőmérsékletszabályozással, a szigetelt kazánokkal és a Rocket Espresso 9 mm-es kazán és lemez anyagvastagságával, tovább javul a stabilitás és a hőmérséklet-szabályozás.

Nettó 710 000 Ft-tól

Rocket R58 - R Cinquantotto

A Rocket Espresso eddig is irányt mutatott a kávégépek fejlesztőinek, de azzal, hogy megalkották az R58-ast, létre hozták azt a modellt, mely megtestesíti minden kávéimádó álmát és lehetővé teszi teljesen egyedi beállítások kipróbálását egy professzionális gépen. Ajánljuk otthonra, irodába, vendéglátó egységekbe, rendezvényekre.

Nettó 850 000 Ft

Rocket R9 One

A Rocket legújabb gépe, amely fejlesztésével 2018 nyarára készültek el. A Rocket R Nine One az a kávégép, amellyel látványos eredményt érhetünk el a csészében, köszönhetően a beállítási paraméterek rugalmasságának és stabilitásának. Kis vendéglátó egységekbe vagy otthoni felhasználásra tervezték. Hőstabilitását köszönheti a Rocket Espresso teljesen szeparált kazánrendszerének és a digitális PID hőmérséklet-szabályozásnak.

Nettó: 4635 € (1 780 000 Ft)

PORTA VIA

A hordozható Rocket Espresso kávéfőző.
Az utazás most lesz csak igazán élvezetes. A 3 csillagos szálloda 5 csillagosnak érződik majd.
A Porta Via, a világ első igazán gordozható presszókévé főzője, amivel nem kell a szobából sem kilépnie.

Nettó 730 000 Ft