Type V

A Rocket Type V 2017-től elérhető típus. A korábban Giotto-ként és Cellini-ként említett Plus PID V3 utódja, mely tudásban megegyezik az előző típussal, ám külseje határozottan megváltozott, felvéve az R58 vonásait. Oldallapok tekintetében két verzió közül lehet választani, melyek az eddig jól ismert Giotto és az új Mozzafiato.

Nettó 375 000 Ft-tól

Evoluzione R

Az Evoluzione R az eddig jól ismert modell 2017-es változata, immár PID-del felszerelve. Továbbra is megőrizve belső kialakításának előnyeit, azaz a hőcserélős kivitelt, forgólapátos szivattyúval, illetve a vízre kötés vagy tartályról való üzemeltetés szabadságát. Oldallapok tekintetében két verzió közül lehet választani, melyek az eddig jól ismert Giotto és az új Mozzafiato.

Nettó 450 000 Ft-tól

R58

A Rocket Espresso eddig is irányt mutatott a kávégépek fejlesztőinek, de azzal, hogy megalkották az R58-ast, létre hozták azt a modellt, mely megtestesíti minden kávéimádó álmát és lehetővé teszi teljesen egyedi beállítások kipróbálását egy professzionális gépen. Ajánljuk otthonra, irodába, vendéglátó egységekbe, rendezvényekre.

Nettó 566 930 Ft

R60V

Az E61-es fejjel szerelt 1 karos gépek csúcsmodellje. Az R58 továbbfejlesztett változataként immár képes nyomásprofilok kezelésére, mely okostelefonról vagy tabletről vezérelhető, megtartva az eddigi extrákat, mint a PID kontroller, a két kazános kivitel, illetve a vízreköthetőség és a víztartályról való működtetés lehetősége.

Nettó 890 000 Ft

Rocket R9 One

A Rocket legújabb gépe, amely fejlesztésével 2018 nyarára készültek el. A Rocket R Nine One az a kávégép, amellyel látványos eredményt érhetünk el a csészében, köszönhetően a beállítási paraméterek rugalmasságának és stabilitásának. Kis vendéglátó egységekbe vagy otthoni felhasználásra tervezték. Hőstabilitását köszönheti a Rocket Espresso teljesen szeparált kazánrendszerének és a digitális PID hőmérséklet-szabályozásnak.

Nettó: 1390000 Ft